Талановиту молодь в Умані нагородили преміями

Талановиту молодь в Умані нагородили преміями

17 травня у міському Будинку культури відбулось традиційне свято талановитої учнівської молоді «Золотий Олімп». Про це «Нова Доба» дізналася в Уманському міськвиконкомі.

201 учень одержав диплом, грошову винагороду міської ради за перемогу в обласних, всеукраїнських олімпіадах з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, всеукраїнських конкурсах, спортивних змаганнях.

Нагороди юним олімпійцям вручив міський голова Олександр Цебрій.

Вітаючи юних уманчан з високими інтелектуальними, творчими і спортивними досягненнями, міський голова зазначив, що не менш важливим є матеріальна підтримка і стимулювання молоді. З цією метою у 2015/2016 навчальному році на винагороди учнів-переможців рішенням виконкому Уманської міської ради виділено 99 600 гривень.

Начальник відділу освіти Оксана Мельник підвела підсумок роботи педагогічних колективів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів щодо розвитку творчих здібностей учнів у 2015/2016 навчальному році, відзначила творчу співпрацю між педагогами навчальних закладів міста та науковцями Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Уманського національного університету садівництва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x