Баскетбольний турнір «Один на один» стартує у Черкасах

Баскетбольний турнір «Один на один» стартує у Черкасах

За традицією у Черкасах проведуть баскетбольні змагання один на один. Очікується, що в змаганнях візьмуть участь юнаки 2000-2002 років народження. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Попри те, що сезон юнацького баскетболу для більшості вікових груп завершився, «Черкаські Мавпи» підготували цікаві змагання для своїх вихованців. Ініціатор турніру – Василь Івлєв. Тренер баскетбольної школи «Черкаських Мавп» вкотре організовує турнір 1х1. Цьогоріч участь у турнірі візьмуть юнаки трьох вікових груп 2000, 2001, 2002. Причому гравці можуть позмагатися не більше ніж у двох вікових категоріях. Також тренер очікує переглянути баскетболістів, які можуть потрапити до команд «Черкаських Мавп».

Василь Івлєв, організатор турніру:

«Оскільки сезон завершено ми не хочемо навантажувати хлопців тактичними схемами чи завданнями. Проводимо турнір 1-на-1, який продемонструє, хто чого навчився за цей рік. Подивимося, хто сильніший в індивідуальній майстерності. Схема традиційна, кожен зіграє з кожним. Також цей турнір є відбором до команд «Черкаських Мавп». Зокрема, хочу підсилити свою команду 2001-го року народження. Тому запрошую всіх охочих узяти участь у турнірі».

Поки стартував попередній етап змагань. Баскетболісти відіграють між собою за коловою системою. А вже 28-го травня гравці розпочнуть змагання за олімпійською системою, на вибування. Турнір стартував у залі ЗОШ №34. Втім ігри проходитимуть і в ПС «Фотоприлад».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x