У Мошнах пожежа з гаража поширилася на будинок

У Мошнах пожежа з гаража поширилася на будинок

Повідомлення про загорання автомобіля «Hyundai IX35» на території домоволодіння на вулиці Смаглія надійшло до оперативно-координаційного центру Управління із села Мошни 19 травня о 21:50. Господарі, побачивши, як із надвірної споруди з`явився вогонь та дим, одразу зателефонували до Служби порятунку за номером «101». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Першими на боротьбу із вогнем прибули місцеві пожежні команди із сіл Мошни та Яснозір`я, проте сил сільських пожежних для ліквідації пожежі, що швидко поширилась не лише на усю надвірну споруду в якій зберігався автомобіль, а й на поруч розташований будинок, виявилося недостатньо.

Вгамувати вогняну стихію вдалося лише тоді, коли на допомогу прибули рятувальники із 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спецпризначення із обласного центру. Завдяки спільним зусиллям вогнеборців пожежу о 23:40 вдалося локалізувати, а о 01:26 – повністю ліквідувати.

У результаті пожежі вогнем знищено автомобіль, покрівлю та перекриття надвірної споруди, а також частину покрівлі поруч розташованого житлового будинку.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки автомобіля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x