За кілька днів дорожники розпочнуть реконструкцію вулиці В’ячеслава Чорновола

За кілька днів дорожники розпочнуть реконструкцію вулиці В’ячеслава Чорновола

На вулиці В’ячеслава Чорновола на наступному тижні стартує капітальний ремонт дорожнього полотна. Новий асфальт стелитимуть на відрізку між Бидгощською та проспектом Хіміків. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. \”Нова Доба\” про це дізналася в Черкаській міській раді.

За його словами, на цій вулиці нарешті зроблять повноцінний ремонт. Згідно з проектом, на ділянці до Чайковського укладатимуть два шари асфальту (вирівнюючий та ЩМА), звідти й до проспекту Хіміків вистелять вирівнювальний та нижній шар асфальту, на фініші – ЩМА. Під час ремонту тут облаштують бордюри, заїзди й примикання, а ще, де це потрібно, збудують зливову каналізацію для забезпечення відводу води.

Як повідомив директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування Артур Савін, на ці роботи в бюджеті передбачили 16 млн грн. Востаннє на вул. В. Чорновола кілька років тому здійснювали тільки поточний ремонт.

На черзі – капітальний ремонт вулиці Смілянської в напрямку виїзду з міста. Так, за два тижні, 6 червня, відбудеться розкриття тендерних пропозицій щодо ремонту цієї дороги. За словами начальника управління вуличної інфраструктури Сергія Отрешка, розпочати на ній ремонт заплановано наприкінці червня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x