Черкаська та Тернопільська області підписали угоду про співпрацю

Черкаська та Тернопільська області підписали угоду про співпрацю

Під час Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest – 2016» між Черкаською та Тернопільською областями підписано угоду про співпрацю. Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Коваль переконаний, що підписання Угоди надає можливість спільно реалізувати низку заходів державної регіональної політики. Окрім того, Угодою передбачено співпрацю у сфері інвестиційної діяльності та державно-приватного партнерства, розвитку та реформування економіки, створення нових високоефективних виробничих потужностей, налагодження системи міжрегіональних зв’язків, визначених у Державній стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, розвитку галузей господарського комплексу регіонів, встановлення кооперованих зв’язків між підприємствами регіонів. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Міжнародний інвестиційний форум відбувається у Тернопільській області та триватиме протягом 2 днів (19 – 20 травня 2016 року).
У форумі беруть участь представники Уряду та центральних органів виконавчої влади України, обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування України, іноземних дипломатичних установ та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, регіонів країн-партнерів і потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва області та представників бізнесу.
Основною складовою Форуму є панельні дискусії згідно з наступними напрямками:

• «Туризм – перспективи розвитку»;
• «Агропромисловий комплекс: нові можливості»;
• «Економічно спроможні громади – сильна Тернопільщина: час реформ»;
• «Платформа для ділового спілкування: стратегічні інвестиційні проекти Тернопільщини»;
• «Енергоефективність та альтернативні види енергії»;
«Бізнес та влада: партнерство заради процвітання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x