У Черкасах пройшов юнацький турнір на Кубок братів Усаковських

У Черкасах пройшов юнацький турнір на Кубок братів Усаковських

Престижний юнацький турнір на Кубок братів Усаковських з футзалу серед юнаків 2005-го року фінішував сьогодні у Черкасах. За підсумками турніру переможцем Кубку – стали футболісти київської «Чайки», друге місце у «Фортуни» (Христинівка), а на третій позиції «Азот». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Протягом трьох днів у нашому місті у стінах спорткомплексу ПАТ «Азот» змагалися 10 команд не лише з Черкас, а й з інших регіонів України. Зокрема змагалися «Оболонь» (Київ), «Оболонь-2» (Київ), «Фортуна (Христинівка), «Чайка» (Київ), «Азот» (Черкаси), «Зоря» (Білозір’я), «Дніпро-80» (Черкаси), «СДЮШОР-Чайка» (Черкаси), ФШМ «Явір» (Черкаси), ДЮСШ «Чигирин».

У Черкасах пройшов юнацький турнір на Кубок братів Усаковських

– Ми давно задумали цей турнір, і проводили його з 2000-го року, – розповідає співзасновник турніру Юрій Усаковський. – Цьогорічний турнір пройшов на якісному рівні. До Черкас з’їхалися сильні команди не лише з міста та області, а й з усієї України. Маємо надію, що в майбутньому хтось із цих футболістів прославлятиме всю Україну на змаганнях світового рівня.

Вирішальний день змагань подарував учасникам та вболівальникам масу позитивних та яскравих емоцій. Кожен матч проходив у напруженій та безкомпромісній боротьбі. Проте найбільша напруга сягала у матчах за призові місця. У бронзовому фіналі зійшлися черкаські команди: господарі турніру, «Азот», та СДЮШОР «Чайка». Обидві місцеві команди були гідними одна одної, тому основний час матчу не визначив переможця. А в серії після матчевих пенальті сильнішими виявилися гравці «Азоту» – 2 : 0.

У Черкасах пройшов юнацький турнір на Кубок братів Усаковських

А в головному матчі грали команди-гості. Христинівська «Фортуна» та київська «Чайка» відразу продемонстрували якісно кращий рівень футболу. Команди провели яскравий матч, в якому спочатку кияни вийшли вперед, але команда з Черкаської області зрівняла рахунок. Втім столична команда таки дотиснула суперника й відсвяткувала перемогу – 3 : 1 – «Чайка» тріумфатор турніру!

На завершення змагань відбулося урочисте нагородження переможців та призерів. Нагороджували учасників турніру його засновники, Сергій та Юрій Ісаковські, а також голова Асоціації міні-футболу Черкаської області, Юрій Гончаров. Від імені асоціації Гончаров подарував Усаковським символічні кубки за вагомий внесок у розвиток міні-футболу на Черкащині.

У Черкасах пройшов юнацький турнір на Кубок братів Усаковських

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x