У Геронимівці висадили декоративні кущі й дерева

У Геронимівці висадили декоративні кущі й дерева

Саджанці декоративних кущів та дерев висадили в Геронимівці завдячуючи благодійній допомозі від ДП «Черкаське лісове господарство».
– Тепер біля братської могили полеглим воїнам Другої світової війни та на території ДНЗ «Сонечко» зеленіють 40 кущів самшиту, ялівцю козацького та 20 саджанців туї західної, – розповідає Геронимівський сільський голова Василь Харченко. – Черкаське лісове господарство та його керівник Андрій Пустовіт завжди йдуть нам назустріч у подібних акціях з озеленення та благоустрою території населеного пункту. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

До речі, обмежуються не лише такою роботою. Лісове господарство стало надійним тилом для соціально уразливих верств населення в селі. Малозабезпечені, багатодітні, інваліди різних категорій та одинокі пенсіонери, хто користується пічним опаленням, знають, що завжди можуть розраховувати на дрова для своїх пічок від ДП «Черкаське лісове господарство».
– Тепло, насамперед, не тільки від них, а від людської небайдужості та розуміння, яке завжди проявляло керівництво лісового господарства, – кажуть у селі.
Сільський голова висловлює вдячність керівництву ДП «Черкаське лісове господарство» за плідну співпрацю з Геронимівською сільською радою та підтримкою органу місцевого самоврядування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x