Фахівці Держгеокадастру Черкаської області розглянули майже 38,5 тисяч заяв із ведення кадастру

Фахівці Держгеокадастру Черкаської області розглянули майже 38,5 тисяч заяв із ведення кадастру

Державні кадастрові реєстратори Черкаської області з початку року опрацювали 38 468 звернень із питань ведення Державного земельного кадастру (ДЗК). Лише протягом місяця вони розглянули 6161 заяву. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ Держгеокадастру в Черкаській області.

Надання витягів із Державного земельного кадастру й реєстрація земельних ділянок – найпопулярніші послуги у сфері земельних відносин. Найчастіше таку інформацію запитували й отримали в Золотоніському (3012 витягів), Уманському (2506) та Черкаському (2135) районах. Усього 2016 року працівники Держгеокадастру Черкащини видали 24 346 витягів із ДЗК.
Також за цей період землевпорядна служба Черкащини зареєструвала в Державному земельному кадастрі 14122 земельні ділянки. Найбільшу кількість ділянок внесли до ДЗК у Черкаському (1736 ділянок), Жашківському (1681), Чорнобаївському (1262) та Шполянському (1231) районах.
Достовірність даних за кожною заявою перевіряють спеціалісти територіальних органів земельних ресурсів. Тільки після цього інформацію вносять до Державного земельного кадастру.

Довідково:
Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Адреси ЦНАПів на території Черкащини й графік роботи державних кадастрових реєстраторів розміщено на офіційному сайті Держгеокадастру області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x