На сесії Уманської міської ради розгорівся скандал

На сесії Уманської міської ради розгорівся скандал

Скандал в Уманській міськраді. На сесію прийшли обурені містяни. Депутата Максима Полякова зустрічають криками «Ганьба». Це – працівники «Уманьхліба». Вони стверджують: опозиціонер – цинічний ошуканець. Зловживаючи їхньою довірою, виманив акцій на 150 тисяч гривень. Люди вимагають їх повернути.

Олександра Бевз, керівник ЗАТ «ТК «Уманьхліб»: Звертаюся до вас, щоб ви не вірили таким, як Поляков. Який тільки хоче сказати про те, що хтось неправильно працює, що хтось сьогодні краде, що хтось сьогодні не за чесно зароблені копійки проводить собі будівництво».
Депутат міської ради Олександр Цебрій пропонує створити слідчу комісію та розслідувати факти, викладені в заяві.

Олександр Цебрій, депутати Уманської міськради: «Розглянути це питання в нас на комісії із етики, створити нову комісію, до якої б долучилися всі голови фракцій, розглянути це питання, запросити всі сторони, правоохоронні органи, запросити Максима Анатолійовича Полякова і розібратися, чи його очорняють, чи справді є якесь підґрунтя у словах шановної жінки».

Сам Максим Поляков передчасно покинув сесію. Перед тим заявив, що своїми діями… рятував колектив. А акції на суму 150 тисяч гривень він подарував другу.

Максим Поляков, депутат Уманської міськради: «Акції «Уманьхліб» отримав, щоб уберегти підприємство, щоб захистити людей».
Така заява працівників «Уманьхліба» дуже дивує деяких соратників Максима Полякова. Кажуть: закон повинен бути для всіх один.
Сергій Яремчук, голова уманського осередку ГО «Майдан»: «З цим питанням ми розберемося і будемо також брати участь у слідчій комісії, яка вивчатиме це питання. І будемо давати відповідь. Бо хто б не був і яку політичну силу не представляв у регіоні, він повинен нести відповідати перед законом».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x