Поліцейські затримали трьох осіб з наркотиками

Поліцейські затримали трьох осіб з наркотиками

Під час нічного чергування, у Південно-Західному районі, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2109, який порушив ПДР. У салоні перебувало 5 осіб. Під час перевірки документів у водія охоронці порядку помітили, що пасажири надто нервують. Це дало підстави вважати про знаходження в авто заборонених речей. Інспектори одразу ж провели поверхневу перевірку, у ході якої у одного із парубків виявили порошок кремового кольору, ймовірно наркотики. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Патрульної поліції Черкас.

Інший екіпаж, у районі Митниця, на зупинці помітив компанію із трьох молодиків, які поводили себе підозріло. Інспектори вирішили перевірити цих осіб. Під час здійснення огляду в одного з них було виявлено порошок білого кольору (попередньо амфетамін). На місце викликали слідчих.

За короткий час затримали ще одного черкащанина, у якого також були виявлені заборонені речовини. Громадянин, щойно побачивши патрульних, почав тікати. Інспектори наздогнали його і здійснили поверхневу перевірку. У чоловіка виявили пакет із подрібненою речовиною рослинного походження, ззовні схожу на наркотичну.
Підозрюваних осіб було доставлено на освідчування до наркодиспансеру та міськвідділу поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x