Драбівські депутати провели сесію

Драбівські депутати провели сесію

25 травня 2016 року у великій залі Будинку рад відбулася 6 сесія Драбівської районної ради, яку провів її голова Володимир Дзега.
У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Іван Гайдай, депутат обласної ради Григорій Плічко, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій, сільські, селищні голови, представники правоохоронних органів, засобів масової інформації, громадськість району.
Перед початком роботи сесії із депутатськими зверненнями перед присутніми виступили депутати районної ради Володимир Шевченко, Сергій Маркусь, Василь Баштан, Валерій Перепелиця та депутат обласної ради Григорій Плічко. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській райраді.

До порядку денного пленарного засідання було включено 22 питання, які, відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. У ході роботи одне питання зняли з розгляду.
Розпочалася робота сесії зі звітів голови районної державної адміністрації Івана Гайдая про виконання програм економічного і соціального-культурного розвитку Драбівського району та делегованих районною радою повноважень, головного лікаря Драбівської центральної районної лікарні Світлани Бойко та головного лікаря комунального закладу «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександра Балагурчика про фінансово-господарську діяльність за 2015 рік.
Депутати затвердили зміни до деяких районних програм, а саме: продовжили термін дії Програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2012-2015 роки до 2016 року та внесли зміни до Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території району на період до 2016 року.
Одним із основних питань порядку денного стало питання бюджету району. Депутати підтримали проект рішення зі змінами видатків до районного бюджету.

На сесії народні обранці обговорили питання та прийняли відповідні рішення про реорганізацію Жорнокльовівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Драбівської районної ради, призначили директора дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни», внесли зміни та затвердили статути трьох навчальних закладів.
У ході засідання прийняли рішення про заснування щорічного районного дитячого мистецького фестивалю «Барви літа у Великому Хуторі», про надання дозволу Організації «Районний фізкультурно-оздоровчий клуб «Колос» на здійснення невід’ємних поліпшень адміністративного приміщення та затвердили план роботи районної ради на ІІ півріччя 2016 року.
Крім того розглянули низку земельних питань та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності.
З усіх питань порядку денного роботи сесії районної ради прийнято відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x