Секрети красивої зачіски на свято Останнього дзвоника

Секрети красивої зачіски на свято Останнього дзвоника

Напередодні останньої шкільної лінійки перед мамами і бабусями маленьких красунь нерідко постає непросте питання: якою саме повинна бути зачіска школярки? Коли йдеться про випускницю, тут зазвичай усе зрозуміло. Юні красуні звертаються за допомогою до професійних перукарів, які знають, що можна запропонувати в такому випадку. Турбота ж про вигляд менших дівчаток зазвичай цілком і повністю лягає на плечі їхніх і без того заклопотаних мам і бабусь. Насправді вирішити це питання можна досить просто, якщо знати кілька секретів і способів укладання волосся для дівчаток.

Секрети красивої зачіски на свято Останнього дзвоника

Перш за все потрібно чітко зрозуміти, що зачіска, як і одяг загалом, мають бути не лише красиві, а й чітко відповідати певній обстановці. Не забувайте, що остання лінійка – це не весілля і навіть не випускний. Саме тому не варто робити зачіску надто яскравою чи ошатною. Водночас вона повинна відрізнятися від повсякденного стилю. Крім того, незалежно від віку обов’язково треба детально обговорити все, що ви хочете зробити, з самою дитиною. Не забувайте, що в школі серед однолітків дівчинка має певну репутацію і стиль, про які вам може бути взагалі не відомо (особливо це стосується підлітків). І ваші грандіозні задуми можуть просто не відповідати тому образу, який юна красуня звикла створювати.

Секрети красивої зачіски на свято Останнього дзвоника

Одна або дві коси на останній дзвоник будуть до лиця маленькій дівчинці. Але й більш дорослим школяркам не варто нехтувати цією зачіскою. Потрібно лише пам’ятати, що існує безліч технік створення такої зачіски. Якщо у дівчинки довге волосся, можна виконати французьку косу навпаки, почавши від маківки і уклавши вільний край набік. Не втрачає актуальності на головах дівчат коси типу «риб’ячий хвіст», «водоспад» і «ажурне плетіння».
Дівчата з пасмами середньої довжини і довговолосі учениці можуть вибрати різноманітні пучки і вузлики. Якщо волосся тонке, зробити об’ємний пучок можна за допомогою «пампуха» або начісування. Особливо модними стилісти вважають недбалі й асиметричні пучки. Вони підходять до вільного образу. Якщо ж дівчинці більше до вподоби суворий образ, до якого входять, наприклад, класичний піджак і спідниця чорного кольору, доречним буде акуратний пучок на маківці або «мушля». Універсальним буде пучок, зібраний з попередньо завитих пасм.

Секрети красивої зачіски на свято Останнього дзвоника

Якщо юна красуня має довге здорове волосся, чому б не продемонструвати всю його красу, вибравши як зачіску на останній дзвінок розпущені пасма. Це може бути як гладкий шик, так і ніжні хвилі. Помічниками в досягненні ідеальної гладкості стануть стайлер і флюїд-блиск. А ніжні локони легко створити, маючи під рукою плойку для великих завитків. Ви можете прикрасити укладку тонкою стрічкою світлого кольору, яку треба зав’язати навколо голови. Стрічки можуть бути не тільки атласними, але й оксамитовими, мережаними. Головне, щоб матеріал поєднувався з вбранням.

Секрети красивої зачіски на свято Останнього дзвоника

Нерідко разюча відмінність повсякденного образу і святкового може полягати лише в якійсь одній невиразній деталі, яка підкреслює стиль дівчинки і важливість ситуації. Такими деталями можуть слугувати різноманітні прикраси. Традиційно голову школярки прикрашають банти або стрічки. Якщо це маленька дівчинка, то найкращими для неї будуть великі білі банти. А от старшим паняночкам такі речі не завжди личать, та й нерідко просто не подобаються. Але не варто відразу відмовлятися від таких прикрас. Сьогодні не надто складно знайти банти (чи заколки, що мають таку форму) і стрічки будь-яких розмірів, кольорів і навіть відтінків: від зовсім чорних до таких, що відповідають кольорам Державного Прапора. Втім, намагайтеся все ж таки підбирати відтінки, які гармонійно вписуються не лише в образ юної модниці, а й вдало поєднуються з одягом. Гідною альтернативою класичним бантам можуть стати ніжні квіти з текстилю, наприклад, повітряна півонія з пастельно-рожевого шифону або гіпюру.

Секрети красивої зачіски на свято Останнього дзвоника

Ніжною прикрасою для волосся можуть стати тонкі мереживні стрічки, вплетені в коси або зав’язані навколо голови. Зверніть увагу також на обручі й обідки-гумки. Вони можуть бути ніжних пастельних тонів або того ж кольору, що й волосся. Особливо зважайте на товщину самих обручів. Тоненькі прикраси зазвичай додають образу тендітності й делікатності, а товсті ніби наповнюють силою і рішучістю.

Секрети красивої зачіски на свято Останнього дзвоника

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x