Міський голова доручив перевірити департамент освіти та гуманітарної політики

Міський голова доручив перевірити департамент освіти та гуманітарної політики

Створити комісію, яка б перевірила факти щодо законності проведення департаментом освіти та гуманітарної політики міськвиконкому робіт із заміни вікон у дитячих садках міста, сьогодні на сесії доручив міський голова Анатолій Бондаренко. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Так міський голова відреагував на заяву депутата від Партії вільних демократів Максима Шадловського щодо кримінального провадження, яке начебто зараз розслідує Служба безпеки України щодо посадових осіб департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. За словами Максима Володимировича, про це він дізнався із засобів масової інформації.

Депутат стверджує, що правоохоронці підозрюють посадовців департаменту в розтраті торік 2,5 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Крім цього, Максим Шадловський зауважує, що один із фігурантів минулорічної справи цього року вкотре уклав угоди із департаментом освіти та гуманітарної політики міськвиконкому на заміну вікон в 16 дитсадках Черкас на загальну суму 8 мільйонів гривень.

– У мене виникає запитання, чому керівництво департаменту продовжує укладати угоди із фірмами, які проходять за кримінальним провадженням у розтраті бюджетних коштів, і яким чином визначалося, хто саме отримає підряд, – цікавиться депутат.

Тож, за дорученням Анатолія Бондаренка про результати відповідної перевірки та виявлені факти на наступному сесійному засіданні має доповісти його заступник (котрий опікується галуззю освіти в місті) Ігор Коломоєць, який і очолить новостворену комісію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x