Геннадій Бобов разом із колегами подав законопроект про встановлення європейського принципу регулювання цукрової галузі України

Геннадій Бобов разом із колегами подав законопроект про встановлення європейського принципу регулювання цукрової галузі України

Група народних депутатів, серед яких і народний депутат Геннадій Бобов, подали до Верховної Ради законопроект, який встановлює нові правила гри на ринку виробництва цукру. Як зазначають автори документу, законопроектом встановлюється європейський принцип регулювання галузі. Прийняття законопроекту дозволить створити додаткові стимули для відродження цукрової галузі України, яка за останні роки переживає системну кризу.

Народний депутат Геннадій Бобов у своєму коментарі в Facebook заявив, що законопроект був поданий за згоди й підтримки всіх українських виробників цукру, які входять до відповідної галузевої асоціації. «Разом із колегами подав законопроект, який встановить новi правила гри в цукровiй галузi. Старий закон – неефективний, але й вiдмiняти його, як це хоче зробити уряд, недоцiльно. Цукрова галузь – це стратегiчно важливий сегмент вiтчизняного АПК, тому держава повинна забезпечити умови для сталого розвитку галузi. Документом запроваджуються нові та сучаснi пiдходи до саморегулювання галузi. Сподiваюся, що до виробникiв прислухаються, i цей важливий документ буде прийнято», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що всього народним депутатом України Геннадієм Бобовим було подано 15 законопроектів, які знаходяться на різних стадіях розгляду в парламенті. Одна депутатська ініціатива вже стала Законом України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x