Визначено переможця Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кравець»

Визначено переможця Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кравець»

З 23 по 26 травня на базі ДНЗ «Черкаське вище професійне училище імені Героя Радянського Союзу Г.Ф. Короленка» проходив Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кравець». «Нова Доба» про це дізналася в Управлінні освіти і науки ЧОДА.

III етап Всеукраїнського конкурсу розпочався з теоретичного туру, після якого, у рамках практичної частини, учасники продемонстрували свої навички та уміння при пошитті дитячого костюму для відпочинку. Виготовлені вироби будуть передані дітям до Черкаського обласного онкологічного диспансеру.
У проміжках часу між виконанням конкурсних завдань, учасниці мали нагоду поспілкуватися між собою та змістовно провести час протягом екскурсій містом Черкаси. До уваги супроводжуючих організовано екскурсію пам’ятними місцями Чигиринщини. Водночас для супроводжуючих проведено майстер-клас з декорування одягу «Виготовлення бутоньєрок», який підготувала майстер виробничого навчання училища Валентина Бондаренко. Гості також ознайомилися з матеріально-технічною базою навчального закладу.
26 травня відбулися урочистості з нагоди підведення підсумків конкурсу та нагородження переможців.

Учасників та гостей привітали секретар оргкомітету, методист вищої категорії відділу професійної освіти і тренінгів Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Ольга Богданович, голова журі конкурсу, директор салону \”Ангел\” Анжела Павлова. Аби долучитися до привітань на захід також завітали заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Валентина Ткаченко та директор обласного навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Наталія Проценко.
Тож цьогоріч переможцями Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кравець» стали:

І місце – Ілона Гаврисишин, учениця Подільського центру професійно-технічної освіти;
ІІ місце – Ірина Силенок, учениця Чернігівського професійного ліцею побуту;
ІІІ місце – Юлія Хохлова, учениця ДНЗ «Черкаське вище професійне училище імені Героя Радянського Союзу Г.Ф. Короленка».
Мистецьким доповненням заходу стали покази модельного одягу та вокальні номери у виконанні учнів та працівників професійно-технічних навчальних закладів міста Черкас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x