20 черкаських рятувальників склали присягу на вірність Україні

20 черкаських рятувальників склали присягу на вірність Україні

27 травня, 20 слухачів навчального пункту, що пройшли первинну підготовку і отримали професію пожежного-рятувальника, склали Присягу на вірність народові України. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Урочиста подія вперше відбулась коло пам’ятника «Нескореним Чорнобилем», який нещодавно було встановлено та відкрито на фасаді аварійно-рятувального загону спецпризначення. На урочистостях з цієї нагоди були присутні, керівництво Управління ДСНС, начальники пожежно-рятувальних підрозділів та ветерани ДСНС.

Ушанувавши пам‘ять усіх загиблих, але нескорених пожежних та рятувальників, що пройшли Чорнобиль, випускники в урочистій обстановці, виходячи один за одним з однострою колег, склали присягу на вірність народові України.

Вітаючи після закінчення офіційної церемонії молодих рятувальників, заступник начальника Управління ДСНС В’ячеслав Перевізник особливо наголосив на особливій відповідальності кожного з прийнявши присягу.

Завершуючи свій виступ В‘ячеслав Миколайович особливо наголосив, на особистому розвитку кожного рятувальника, – «Ви не повинні зупинятися у своєму професійному зростанні. Кожного дня ставте перед собою нові завдання і досягайте їх. Тільки так, працюючи над собою, ви врешті-решт зможете стати справжнім професіоналом у новобраній непростій, але поважній та важливій професії».

Виступаючи перед випускниками учбового пункту, голова ветеранської організації полковник у відставці Тимофій Андрійчук, особливий наголос зробив на особливому значенні Присяги у житті кожного рятувальника.

Уже завтра всі випускники у відповідності до розподілу прибудуть до пожежно-рятувальних підрозділів області, аби вже у складі бойових розрахунків стати на захист громадян та територій від різноманітних надзвичайних подій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x