У жителя Канівщини знайшли гранату

У жителя Канівщини знайшли гранату

На Канівщині працівники поліції виявили та вилучили гранату у чоловіка, який нещодавно повернувся із зони АТО. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Канівського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що в одного із сільських жителів району знаходиться вибухівка. Для перевірки отриманої інформації працівники поліції провели санкціонований обшук в помешканні підозрюваного. Було виявлено та вилучено гранату РГД-5 та запал до неї, яку в подальшому направили на експертизу. Господарем домоволодіння виявився 43-річний чоловік. Його запросили до відділення для дачі пояснень. Як з’ясувалося, підозрюваний привіз боєприпас із зони проведення АТО. Пояснити, для чого йому було необхідне таке озброєння зловмисник не зміг.

За даним фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263(Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x