У Чорнобаї запрацювала автостанція

У Чорнобаї запрацювала автостанція

У Чорнобаї запрацювала нова автостанція. Більше року тому ПАТ «Черкаське обласне підприємство автобусних станцій», орендарі приміщення старої автостанції у селищі, прийняли рішення закрити автостанцію через її збитковість. Майже рік жителі Чорнобаївського району дізнавалися про курсування автобусів приміського та міжміського сполучення через оголошення в місцевій пресі та в соцмережах. І от днями автостанція в Чорнобаї розпочала свою роботу.

Розташована вона в центрі Чорнобаю на першому поверсі приміщення колишнього селищного готелю за адресою вул. Центральна, 112.
– Наполегливістю депутатів селищної ради нинішнього скликання таки вдалося відновити автостанцію в райцентрі. – говорить Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко. – На сьогодні біля входу в приміщення колишнього готелю проведено благоустрій території, встановлено дві лави, сміттєвий бачок.
На першому поверсі, одразу біля входу, направо, розташовано касу з продажу проїзних квитків на автобусні перевезення в приміських та міжміських автобусах, в холі – досить просторий зал очікування з кріслами.
Автостанція працює щодня з 6.00 до 18.10. Обідня перерва в касі з 9.50 до 10.40. Технологічні перерви – з 11.50 до 12.30, з 14.00 до 14.40, з 16.20 до 17.00.
За телефоном (04739) 2-25-50 можна дізнатися розклад руху автобусів, наявність квитків на потрібний рейс, попередньо замовити квитки для поїздки в інші міста України із бронюванням місця.
– Користуючись нагодою, – додає Алла Мірошниченко, – звертаюся до всіх водіїв: навпроти автостанції на стоянці обладнано заїзд автобусів, нанесено відповідну розмітку. Будьте уважні, стоянка в цьому місці дозволена лише автобусам, власникам авто паркуватися там заборонено.

У Чорнобаї запрацювала автостанція

Також звертайте увагу на знаки дорожнього руху. Заїзд на територію стоянки біля побуткомбінату та готелю дозволений лише з боку Універмагу. Зі сторони лікарні заїзд заборонено.
Як повідомило керівництво Черкаського ОПАСу, подальша робота автобусної станції буде залежати від відвідування її жителями селища й району та користування послугами автобусної станції, придбанням квитків у касі, вартість яких, до речі, дешевша, ніж у деяких перевізників. У іншому випадку автобусна станція при збитковій роботі буде знову закрита. Також, велике прохання не чекати автобуси на зупинках „Універмаг” та “Супермаркет”, а приходити на автостанцію для придбання квитків.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x