За добу піротехніки знищили два артилерійських снаряди

За добу піротехніки знищили два артилерійських снаряди

Повідомлення про знайдені у Черкасах та Смілі боєприпаси надійшло до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС 30 травня близько 8-ї години ранку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як стало відомо, у Черкасах небезпечну знахідку на вулиці Максима Залізняка було знайдено під час проведення земляних робіт. Прибувши на місце події, фахівці піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили 75 мм артилерійський снаряд, після чого знищили його на спеціальному полігоні.

У Смілі господарі знайшли невідомий предмет, зовні схожий на мінометну міну, копаючи траншею під водогін. Сапери, які прибули на місце події, ідентифікували його як хвостовий стабілізатор мінометної міни. Ретельно дослідивши територію будівництва, фахівці ДСНС вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Натомість снаряд було знайдено у лісовому масиві неподалік села Чорнявка Черкаського району. Прихильники «тихого полювання» які помітили небезпеку одразу зателефонували за номером «101». Знайдений 76 мм снаряд саперами АРЗ СП було знищено на спеціальному полігоні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x