Богатирі зі всього району змагалися в Леськах

Богатирі зі всього району змагалися в Леськах

Кілька десятків богатирів із 13 населених пунктів району прибули до Лесьок 29 травня, щоб позмагатися за звання найсильнішого в рамка «Богатирських ігор» на Кубок голів райдержадміністрації та районної ради. Переможців та призерів визначали в змаганнях з гирьового спорту, армрестлінгу, перетягуванні канату та дартсу. Відкрив змагання чотирьохкратний переможець районних сільських спортивних ігор, чемпіон відкритого чемпіонату Угорщини та чемпіон Європи 2016 року, учасник команди села Худяки Іван Семеняка. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

У дартсі найвлучнішим виявився сільський голова з Думанців Сергій Кукушкін, срібна медаль у Миколи Баса сільського голови Лесьок, бронзова нагорода в сільського голови села Степанки – Валерія Лисенка.
63 учасники семи вагових категорій змагалися у підніманні двох гир вагою 24 кг.

За результатами змагань перше загальнокомандне місце виборола команда села Руська Поляна, друге місце посіла команда села Будища, і третє місце виборола команда села Худяки. Команди переможці та призери були нагороджені кубками та грамотами, учасники команд – медалями, грамотами та вимпелами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x