«Мистецький дивокрай Черкащини» зібрав талановитих дітей

«Мистецький дивокрай Черкащини» зібрав талановитих дітей

31 травня в Черкаському обласному центрі роботи з обдарованими дітьми було особливо людно, адже саме сюди з’їхалися талановиті та творчі діти на обласний фестиваль «Мистецький дивокрай Черкащини». Захід приурочено Міжнародному дню захисту дітей та 25-й річниці Незалежності України. Мистецькі майданчики на подвір’ї Центру, де виступали духові оркестри, фольклорні колективи, ансамбль баяністів, вокальні ансамблі, солісти-вокалісти, були сповнені оплесками захоплених глядачів. «Нова Доба» про це дізналася в Управлінні освіти і науки ЧОДА.

«Мистецький дивокрай Черкащини» зібрав талановитих дітей

Усі охочі мали нагоду взяти участь у майстер-класах з виготовлення ляльки-різанки, віночків та бутоньєрок, витинанок, сувенірних пакетів, гончарства. Найспритніші могли перевірити власні сили на туристичній смузі перешкод, а прихильників радіокерованих моделей не залишили байдужими показові виступи юних автоконструкторів. Яскравою нотою заходу став патріотичний флеш-моб для учасників фестивалю. На завершення фестивалю відбувся гала-концерт переможців обласного фестивалю-конкурсу «Мистецький дивокрай Черкащини» та нагородження переможців. Дипломи переможцям обласного українознавчого інтернет-конкурсу для старшокласників «Україна починається з тебе» вручила ректор обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна.

Вітаючи переможців фестивалю-конкурсу, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський відзначив важливість проведення фестивалю і надалі. Водночас висловив сподівання, що фестиваль у майбутньому набуде міжнародного рівня. Принагідно Валерій Вікторович вручив переможцям грамоти управління освіти і науки облдержадміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x