Ковзанки є! Ковзани, щоправда, треба мати свої

Ковзанки є! Ковзани, щоправда, треба мати свої

Звістка про закриття ковзанки у ТРЦ «Екватор» засмутила чи не всіх жителів міста. Проте «не було б щастя, та нещастя допомогло». У місті почали відроджувати ковзанки під відкритим небом. Три з них – у сквері Хіміків, у парку 50-річчя Перемоги та у Дитячому парку, залиті силами КП «дирекції парків». Ще одна – на території Центрального стадіону.

Розповідає власний кореспондент «Нової Доби».

На ковзанки можуть приходити усі охочі. У парку Хіміків тренуються юні хокеїсти, їм навіть видають безкоштовно хокейні ворота. Проте не заборонено прийти будь-кому.

– На жаль, ми не можемо надати таку послугу, як прокат ковзанів, – говорить Олександр Радуцький, директор КП «Дирекція парків». – просто немає коштів на те, щоб їх закупити. Можливо, нам вдасться зробити це наступного року.

Олександр Романович не переймається через те, що синоптики прогнозують відлигу.
– Так, ми витратили якісь кошти на те, щоб залити ці ковзанки, а вони можуть за три дні розтанути. Але ж наша робота в тому й полягає, щоб створювати людям комфортні умови для відпочинку. Ми за це зарплату отримуємо.

У Ювілейному парку залито під каток два озера. Тут працює прокат лиж і санок (де раніше займалися верховою їздою): у будні з 11 до 17 години, у вихідні та свята – з 10 до 18 години. Вартість години катання на лижах для дорослих – 20 гривень, для дітей – 10. На санчатах, яких у парку прибуло, покататися коштує 20 гривень за годину. Ковзанки у парках працюють з 8.00 до 21.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x