Вибори ректора ЧДТУ визнали недійсними

Вибори ректора ЧДТУ визнали недійсними

Результати виборів у ЧДТУ анулюють (документ) Результати виборів у ЧДТУ анулюють. У другому турі жоден із кандидатів не набрав більше 50 % голосів, а 121 бюлетень визнали недійсним. Про це повідомив начальник відділу по зв’язках з громадськістю ЧДТУ Віктор Мисник. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Інфоміст».

Члени виборчої комісії склали протокол за результатами голосування.
– Були спірні моменти. 121 бюлетень визнано недійсними. На них немає ніяких поміток. Переглядали і на світлі, і на апараті для перевірки грошей. Ніхто із кандидатів не набрав більше 50 % голосів. Сергій Назаренко набрав 30,19 %, а Максим Мусієнко – 45,19%, – розповів Мисник.

За його словами, дехто із спостерігачів заявляв, що відмітки на «недійсних» бюлетенях були зроблені зникаючими чорнилами. Тому на місце викликали слідчо-оперативну групу. Експерти оглянули «скандальні» бюлетені.

– Врешті комісія визнала їх недійсними, адже там нічого не видно, – додав начальник відділу. – Цей протокол завтра передадуть у Міністерство. Там протокол візьмуть до відома і визначаться із проведенням повторних виборів. Результати цих виборів анулюються і уся процедура – з початку та не раніше, ніж через два місяці. Тобто знову оголосять конкурс, висуватимуть кандидатури.
Вибори ректора ЧДТУ визнали недійсними
Вибори ректора ЧДТУ визнали недійсними

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x