За добу в області сталися дві пожежі надвірних споруд

За добу в області сталися дві пожежі надвірних споруд

1 червня, о 10:35 в селі Рацево Чигиринського району виникла пожежа в надвірній споруді на території приватного домоволодіння на вулиці Молодіжній. Господарі, працюючи на грядці, побачили як з-під покрівлі сараю йде густий дим. Люди одразу покликали на допомогу сусідів та вивели із задимленої будівлі худобу. Ще до прибуття вогнеборців господарі намагалися власними силами за допомогою підручних засобів ліквідувати загорання, проте зрозумівши, що самим їм не впоратися звернулися за допомогою до рятувальників. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Пожежу ліквідував черговий караул Чигиринської пожежно-рятувальної частини, який прибув на місце події.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю споруди на площі 21 кв.м. та 700 кг соломи, яка зберігалася в середині будівлі. За попередніми даними причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

О третій годині ночі, аналогічна пожежа сталася в селі Червона Слобода Черкаського району. По прибуттю на місце події перших пожежних підрозділів було встановлено, що горить покрівля надвірної споруди на вулиці Комарова. Завдяки спільним зусиллям рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди із села Леськи впродовж 30 хвилин пожежу було ліквідовано.

Вогнем частково знищено покрівлю споруди та речі домашнього вжитку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x