У Шполі відбувся парад вишиванок

У Шполі відбувся парад вишиванок

У Міжнародний день захисту дітей у Шполі відбувся парад вишиванок. У заході взяли участь більше півтисячі містян. У Шполі діти й дорослі в національному вбранні пройшлися колоною вулицею Соборною від пам’ятника Тарасу Шевченку до площі Героїв Майдану. Учасники ходи несли велетенський Державний Прапор України довжиною 24 метри. Стяг тримали міський голова Сергій Кравченко, голова районної ради Олександр Кузуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Шполянської міської ради Марина Кулішова, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Віталій Плетінь, учасники танцювального колективу «Барвінок» Будинку школярів та інші небайдужі містяни. Учасники ходи співали Гімн України та викрикували: «Героям Слава!». Шполяни повиходили із адмінбудівель і собі радо приєднувалися до колони. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

У Шполі відбувся парад вишиванок

Святкування продовжилося ще й запальним танцювальним флешмобом, який підготували учасники художнього колективу «Еліт». Також, одягнені в українські вишиванки, танцюристки подарували глядачам позитивний настрій і багато приємних вражень.
Така багаточисельна акція у Шполі пройшла вперше. Як повідомив міський голова Сергій Кравченко, за ініціативи якого і відбулася хода, цей захід по-справжньому показав патріотизм маленьких шполян, оскільки дітей на параді вишиванок було найбільше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x