Черкаська «Вікторія» підкорила Європу

Черкаська «Вікторія» підкорила Європу

Танцювальний колектив «Вікторія» повернувся із наймасштабнішої першості сезону – Кубку Європи з сучасних танців. Там наші танцювальники виборола повний комплект нагород. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Змагання проходили у Києві протягом двох днів, з 25 по 26 січня. Кубок Європи з сучасних танців цього року зібрав близько тисячі дансерів із різни куточків світу. Черкасці були серед кращих.

– Було дуже цікаво. Досить сильні колективи: кияни, іванофранківці, одесити. Наші діти на їхньому фоні не програвали, що дуже радує, – говорить керівник колективу «Вікторія» Вікторія Сухенко. – У нас брало участь три солістки: Дарина Лобода, Дарина Яремчук та Анастасія Хомич. Всі три зайняли перші місця. Це при тому, що дівчата змагалися у найчисельніших категоріях.

Черкаська «Вікторія» підкорила Європу

Суперниками черкасців стали танцівники з усіх регіонів України, Молдови, Росії, Сербії та Італії. Дансери боролися не лише за золоті нагороди, але й за перепустки на чемпіонат світу. Уже 12 лютого танцівники «Вікторії» відправляться підкорювати московську сцену. Там боротимуться за золото першого етапу Кубку світу з сучасних танців – танцювальному фестивалі «Кремлівські зорі».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x