Університет ІІІ віку випустив своїх слухачів поважного віку

Університет ІІІ віку випустив своїх слухачів поважного віку

В актовому залі територіального центру пройшов третій випускний бал Університету ІІІ віку 2015-2016 року навчання. За цей рік студенти випускники відкрили для себе нові можливості, навчались цікавому, гарно і з користю провели час. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Навчання в «Університеті ІІІ віку» проводилось за такими факультетами:

– класичні бальні танці – «Танго»;
– спортивно-оздоровчий – «Йога поважного віку»;
– психологічний – «Я і мій внутрішній світ»;
– арт-терапевтичний – «Сучасне мистецтво»;
– «Комп’ютерна грамота»;
– юридичний – «Школа права»;
– іноземні мови – «Англійська»;
– театральне мистецтво;
– декоративно-прикладний – «Світ рукоділля».

Привітання від студентів були представлені уривком із книги Ільфа та Петрова «12 стільців», керівник факультету Класичних бальних танців «Танго» Ковальчук Олександр Антонович разом зі своїми вихованцями представили танцювальні номери (па-де-грасс, фігурний вальс, віденський вальс, ча-ча-ча, самба, джайв, квикстеп,танго, циганський, український танок, сертакі), звучали сольні номери у виконанні студентки-випускниці Алексєєвої Галини та запальні пісні у виконанні арт-клубу «Лийся пісня».

Роботи студентів факультетів арт-терапевтичного «Сучасне мистецтво» та декоративно-прикладного «Світ рукоділля» протягом року були представлені в холі територіального центру та постійно радували і надихали як відвідувачів та і слухачів інших факультетів.

По завершенню відбулось вручення сертифікатів про завершення курсу занять на факультетах.

«Університет ІІІ віку» допомагає слухачам отримати нові знання, уміння та навички, вчить долати труднощі, знайомить з новими цікавими речами. Вчить любити й цінувати себе в будь-якому віці. Викладачі не тільки навчають, але й роблять життя студентів більш насиченим та цікавим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x