Для дітей у Худяках влаштували святковий концерт

Для дітей у Худяках влаштували святковий концерт

У селі Худяки розважально-пізнавальна програма з нагоди Дня захисту дітей. Працівники сільської бібліотеки та Будинку культури доклали масу зусиль, щоб свято стало цікавим та яскравим. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській райраді.
Сільський голова Роман Василина привітав дітей та побажав всіляких гараздів. Театральну композицію «Котик та півник» презентували глядачам артисти народного аматорського театру (керівник – Валентина Кошелко).

Концертна програма була наповнена яскравими танцями, у виконанні юних артистів зразкового танцювального ансамблю танцю «Барви» та піснями солістів Худяківського Будинку культури. В перерві між концертними номерами завідувач бібліотекою Тетяна Овчаренко та бібліотекар Лариса Гуржій провели для дітей пізнавальні вікторини «Кому казка, кому бубликів в’язка», «Все про Гаррі Поттера» та «Чарівні казки». Далі організатори свята запросили учасників свята пограти в ігри, а фіналом став показ улюблених малечою мультиків від кіномеханіка Федора Степаненка.

Всі учасники свята отримали призи та подарунки від спонсорів свята – підприємців С.В. Джулая, С.О. Суліменка, Б.М. Кошелка, В.С. Шишко, Н.В. Гайдамики, І.Л. Макаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x