Черкащанин виборов «золото» Кубка України з легкої атлетики

Черкащанин виборов «золото» Кубка України з легкої атлетики

Аспірант спеціальності «Теорія і методика фізичного виховання та спортивних ігор» Черкаського національного Денис Нечипоренко привіз золото з Кубка України з легкої атлетики (400 м з/б І м 51,12 с). Змагання відбулися 25-26 травня у Кіровограді. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧНУ.

«У спортивному клубі «Богдан» легка атлетика є пріоритетним та провідним видом спорту. Завжди великі надії на легкоатлетів, адже вони завжди виступають на міжнародних та всеукраїнських змаганнях, поповнюють скарбницю університету новими перемогами», — говорить голова спортивного клубу Володимир Химич.

Денис багаторазовий учасник та призер міжнародних змагань, майстер спорту України та член національної збірної команди України з легкої атлетики. Водночас він успішно працює над дисертацією, має близько 10-ти наукових публікацій у провідних виданнях країни.
Займатися спортом хлопець почав із шести років. Ініціатори цього — батьки, оскільки вони є тренерами Черкаської збірної з легкої атлетики, викладачами Черкаського національного. Раніше Денис захоплювався гімнастикою, плаванням, карате та футболом. «У нас спортивна родина — всі займаються атлетикою. Менша на два роки сестра теж займається спортом. Мені було і є з кого брати приклад і кого наслідувати. Більш того, мій тато — мій тренер», — зазначає спортсмен.

Хлопець мріє поїхати на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро. Тому для досягнення своєї мети він інтенсивно тренується. «Всеукраїнські змагання — це був лише перший старт. Для того, щоб потрапити на світові змагання, потрібно ще здати нормативи та пройти відбір, — розповідає Денис, — надіюсь, що задумане стане реальністю».

Спортсмен розповів, що любить читати класичну літературу. Походи в баню, масаж та плавання — це все допомагає йому відновити сили. Вільний від спорту час проводить з коханою людиною.
Черкаський національний разом із його рідними радіє досягненням хлопця та бажає йому перемог, сил, терпіння та витримки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x