Дехто з політиків піариться на стані здоров’я Ольги Галушко

Дехто з політиків піариться на стані здоров’я Ольги Галушко

Постраждалій під час першої спроби силового захоплення приміщення Будинку рад 27-річній черкащанці Ользі Галушко стає краще.

Про це «Новій Добі» повідомив директор департаменту охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації Володимир Брожик.

Радує, що у Ольги зараз ми спостерігаємо хоч і незначну, але позитивну динаміку. Сьогодні їй вже набагато краще, ніж було у п’ятницю. Дівчина має усі необхідні ліки і постійний догляд лікарів – для неї створено цілодобовий медичний пост. Якщо родина Ольги Галушко виявить бажання у разі потреби лікувати її за кордоном, обласна влада сприятиме цьому, – прокоментував ситуацію головний медик області.

Фахівці відкидають чутки про нагальну необхідність лікування дівчини за кордоном.

Усім необхідним пацієнтка забезпечена безоплатно. Для консультацій, спостереження за станом її здоров’я залучаються провідні фахівці столиці. Питання подальшого лікування за кордоном вирішуватимуть винятково родиці постраждалої. Наразі стан здоров’я не дозволяє її транспортувати, – повідомив головний лікар Третьої міської лікарні швидкої допомоги Олександр Федорук.

За словами головного нейрохірурга області Дениса Годлевського, під контролем якого відбувається лікування дівчини, лікарі роблять усе необхідне для надання пацієнтці справді ефективного, якісного й своєчасного лікування.
Ми постійно консультуємося з фахівцями Київського інституту нейрохірургії і я запевняю, що кваліфікації наших лікарів наразі цілком достатньо, – зазначив Денис Годлевський.

Фахівці також висловили обурення щодо спекуляцій деяких політиків на ситуації, що склалася з Ольгою. Адже заяви політиків щодо опіки над Ольгою Галушко звучать як чистої води піар. В дійсності ж, станом здоров’я пацієнтки цікавляться лише родичі та представники обласної влади.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Микола Томенко заявив, що у разі труднощів з одужанням дівчини, готовий сприяти її лікуванню у Литві. При цьому Микола Томенко, мабуть, забув додати, що це Литовська сторона сама запропонувала українцям послуги своїх лікарів. І взагалі, політикам варто пам’ятати, що перш ніж обрати привід для піару, варто зважати і на мораль та християнські цінності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x