У Каневі збирають кошти на відновлення «швидкої» для АТО

У Каневі збирають кошти на відновлення «швидкої» для АТО

У Канів привезли з фронту розбитий автомобіль «швидкої допомоги». Місцева влада вирішила організувати збір коштів на відновлення машини або придбання аналогічного транспортного засобу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Kaniv.net».

У понеділок, 6 червня, біля Будинку рад у Каневі відбулася дещо незвична подія. До його стін прибуксирували обшарпаного, побитого кулями й осколками автомобіля швидкої медичної допомоги. З прифронтових доріг «швидку» за ініціативи Канівського міського голови Ігоря Ренькаса доставив «КамАЗ» канівського підприємця. Супроводжував машину канівчанин, учасник АТО Микола Порожній. Він виконав прохання свого командира: машину потрібно відремонтувати, може, земляки допоможуть…

В міськраді провели термінову нараду, на якій було ухвалено рішення щодо подальших дій для вирішення проблеми з «швидкою». Було вирішено, що значно ефективніше буде придбати автомобіль, що був у використанні, але в робочому стані, аніж ремонтувати привезений з фронту. Тож, на розширену нараду до міськради запросили місцевих підприємців, які погодилися підтримати цю ідею фінансово.

На жаль, вже зібраних коштів виявилося недостатньо, тож нині представники місцевої влади і учасники цього проекту звертаються з проханням до всіх суб’єктів господарювання та мешканців міста, які мають можливість, долучитись до збору коштів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x