За добу на Черкащині знайшли два снаряди

За добу на Черкащині знайшли два снаряди

Два артилерійські снаряди було виявлено в області протягом доби. Так вибухонебезпечні боєприпаси знайшли на Золотоніщині та Кам\’янщині. Такі дані «Новій Добі» повідомила прес-служба управління ДСНС у Черкаській області.

У Золотоноші працівники КП «Водоканал» виконуючи ремонтні роботи на території сміттєзвалища, натрапили на предмет схожий на вибухонебезпечний. Про знахідку люди одразу повідомили Службу порятунку «101». Рятувальники, які прибули на місце події ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібру 150 мм часів війни.
Ще один випадок трапився у Кам’янському районі. Там на відкритій території в селі Телепине місцеві жителі знайшли 76 міліметровий артилерійський снаряд часів війни.

Нині усі місця виявлення вибухонебезпечних предметів охороняють працівники нацполіції. Надані заявки на вилучення та знищення боєприпасів піротехнічною групою аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС.

Всього з початку року в області саперами Управління виявлено та знищено вже 603 боєприпаси часів минулих війн. Серед них артилерійські снаряди, гранати, мінометні та протитанкові міни, авіаційні бомби та вибухонебезпечні предмети.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x