Геннадій Бобов допоміг школі на Катеринопільщині

Геннадій Бобов допоміг школі на Катеринопільщині

Із самого початку року народний депутат від Черкащини Геннадій Бобов продовжив свою довгострокову програму допомоги школам округу. Цього разу комп’ютерну техніку — сучасний ноутбук — отримав Вікненський НВК Катеринопільського району.

З таким проханням до народного обранця звернувся педагогічний колектив школи. Ноутбук у навчально-виховному закладі був необхідний для впровадження сучасних методів навчання в кабінет обслуговуючої праці. У школі щиро зраділи подарунку. «Дуже приємно, що у нашого депутата слова дійсно не розходяться з ділом. Увесь наш колектив щиро вдячний Геннадію Борисовичу за допомогу», — зауважує директор НВК Василь Іванович Кураш.

«Я була приємно вражена, коли представники народного депутата на новорічні свята привезли цей подарунок. Адже ми звикли, що свої обіцянки депутати виконують тільки перед виборами. Геннадій Борисович обіцяв допомагати після виборів і дотримав свого слова, — розповідає вчитель школи Наталія Володимирівна Авраменко. — Я тепер матиму змогу навчати дітей за новітніми інформаційно-комп’ютерними технологіями. Велика подяка Вам, Геннадію Борисовичу, від учнів та адміністрації школи за надану допомогу».

Народний депутат зауважив, що нинішнього року в посиленому об’ємі планує й надалі всіляко допомагати закладам освіти, дошкільним установам та сільській медицині. «У цьому році буде дуже важко. Тому наше основне завдання — зробити все можливе, щоб сільська інфраструктура пережила 2015-й рік із мінімальними втратами. Мої приймальні працюють п’ять днів на тиждень у кожному районі. Будемо намагатися вирішити всі проблемні питання оперативно, в міру сил і можливостей. Людей сам на сам зі своїми проблемами я не залишу. А допомогу надаватимемо в посиленому режимі. Це мої власні кошти, які значно перевищують заробітну плату депутата. Я їх буду планомірно розподіляти на підтримку навчальних і медичних закладів та людей, які потребують допомоги. Вважаю, що так має чинити будь-яка людина, патріот свого краю, яка хоче сьо¬годні зберегти Батьківщину і допомогти їй», — переконаний Геннадій Борисович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x