До списку водних об’єктів на земельні торги додано ще десять

До списку водних об’єктів на земельні торги додано ще десять

В облдержадміністрації погодили 10 клопотань суб’єктів господарювання про включення водних об’єктів у комплексі із земельною ділянкою до складу тих, що виставлятимуться на земельні торги. Це рішення прийняли під час засідання комісії ОДА з питань погодження надання в оренду водних об’єктів, розташованих у межах міст обласного значення та за межами населених пунктів, а також тих, які не входять до складу певного району. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Вивчали матеріали щодо об’єктів в Уманському, Жашківському, Городищенському, Звенигородському, Монастирищенському та інших районах. Декілька клопотань розглянуть на наступному засіданні – після доопрацювання технічної документації. Між тим, члени комісії прийняли рішення про укладення 3 договорів оренди водних об’єктів при наявності діючих на земельні ділянки та 2 рішення – щодо поновлення договорів водних об’єктів. Також рекомендували управлінню агропромислового розвитку обласної адміністрації вивчити питання про погодження та реєстрацію договорів водних об’єктів при наявності паспортів рибогосподарських технологічних водойм.

– Невдовзі мають відбутися торги, на які виставлять 32 водних об’єкти у комплексі із земельною ділянкою, – каже голова комісії, перший заступник керівника області Віталій Коваль. – Уже визначено виконавця торгів, який наразі готує відповідну документацію. Очікуємо, що учасники зможуть сформувати достойні цінові пропозиції, а отже отримаємо нове джерело наповнення місцевих бюджетів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x