У Черкасах відбувся турнір із шахів

У Черкасах відбувся турнір із шахів

Міський турнір з шахів серед дітей відбувся у шаховому клубі «Дебют». Захід організували ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» спільно з Федерацією шахів Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

У шаховому турнірі взяли участь 19 учасників – дітей 2004 р. н. та молодших. Змагання проходили за швейцарською системою у 7 турів з контролем часу 30 хвилин кожному учаснику.

Переможцями спортивного дитячого заходу стали Литвин Олександр та Єщенко Євген, які набрали по 6 очок. За додатковими показниками (коефіцієнт Бухгольца) першим став Олександр, а Євген посів другу сходинку. На третьому місці – Магльований Нікіта з результатом 5,5 очок.

Нагородження переможців та призерів проходило у чотирьох категоріях. Трійка перших призерів отримали грамоти та медалі у категорії «хлопці до 12 років». Серед дівчат до 12 років І місце посіла Робота Радмила, Коливай Анна стала другою. У категорії «хлопці до 9 років» першим фінішував Карасевич Андрій, другим за додатковими показниками став Лисенко Дмитро, третім – Шмаков Олександр. Серед дівчат до 9 років перемогла Сергієнко Катерина, друге місце у Троханової Марини, на третьому місці – Жукевич Діана.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x