На Корсунщині молодик обікрав школу

На Корсунщині молодик обікрав школу

Зі шкільного приміщення 21-річний молодик викрав продукти харчування, печатку закладу, 2 комп’ютери, магнітофон та гроші в сумі 1 500 гривень. Його дії слідчі кваліфікують як крадіжка, за вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції зателефонувала директор однієї із сільських шкіл району. 57-річна жінка розповіла, що зранку, прийшовши на роботу, вона побачила зламаний замок на дверях до входу в їдальню. При перевірці приміщень закладу вона виявила, що зникли продукти харчування, печатка закладу, 2 комп’ютери, магнітофон та гроші в сумі 1 500 гривень. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці провели огляд місця події та зібрали всі необхідні речові докази. Від випадкових свідків поліцейські дізнались, що біля школи вони бачили таксі, в яке невідома особа складала якісь речі. Працівники поліції затримали крадія за місцем проживання його знайомого та доставили до відділення поліції. Ним виявився раніше судимий 21-річний місцевий житель. Зловмисник розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи, викрадені речі сховав.

Викрадені речові докази вилучено. За даним фактом слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x