«Черкасиобленерго» оштрафували за зловживання монопольним становищем

«Черкасиобленерго» оштрафували за зловживання монопольним становищем

До територіального відділення надійшла заява постачальника електричної енергії за нерегульованим тарифом щодо неправомірних дій з боку ПАТ «Черкасиобленерго». З результатами розгляду заяви, адміністративна колегія розпочала розгляд справи за ознаками вчинення порушення ПАТ «Черкасиобленерго» законодавства про захист економічної конкуренції. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаського обласного відділення АМКУ.

Як встановило Відділення, ПАТ «Черкасиобленерго» не дотрималося строку розгляду заяви постачальника електричної енергії за нерегульованим тарифом щодо укладення договору на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та необґрунтовано відмовило в укладенні зазначеного договору.

За результатами розгляду справи ПАТ «Черкасиобленерго» зобов’язано у десятиденний строк усунути порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом укладення з постачальником електричної енергії за нерегульованим тарифом договору про передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x