На Канівщині чоловік украв велосипед в односельчанки

На Канівщині чоловік украв велосипед в односельчанки

З подвір’я чоловік викрав велосипед та поїхав додому. За декілька годин зловмисника встановили та доставили до відділення поліції. Його дії слідчі кваліфікують як крадіжка. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції звернулась 62-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що з її подвір’я невідома особа викрала велосипед.

Опрацьовуючи заяву потерпілої, правоохоронці провели подворовий обхід села та від випадкових свідків дізнались, що люди бачили, як на велосипеді, про який розпитували поліцейські, селом їздив 49-річний односельчанин. За місцем проживання крадія, працівники поліції виявили викрадений транспорт. Чоловіка доставили до відділення поліції. Свої дії підозрюваний не зміг пояснити, тому що на момент крадіжки перебував в стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x