Для депутатів Черкащини створили посібник

Для депутатів Черкащини створили посібник

Методичний практичний посібник для депутатів місцевих рад та їхніх помічників створили діячі Комітету виборців України. Книгу надішлють до всіх місцевих рад Черкащини відповідно до кількості депутатів. Про це повідомляє власний кореспондент«Нової Доби».

Упродовж минулого року КВУ реалізовував програму навчання і підтримки політиків Черкаської області. Метою було підвищити рівень професійності учасників як кандидатів у депутати та згодом як обраних депутатів.

За підсумками програми організатори видали методичний практичний посібник, який буде надісланий в усі місцеві ради Черкаської області. У виданні зібрані рекомендації, які виявилися найбільш корисними під час тренінгів. Також книга містить інформацію про нововведення до законодавства, які стосуються діяльності місцевих депутатів.

– Сподіваємося, що депутати та їхні помічники із користю використають посібник, – зазначила Алла Юрковська, юрист Черкаської обласної організації Комітету виборців України.

Максим Михлик, очільник ЧОО КВУ зауважив, що проект із навчання депутатів, імовірно, продовжуватиметься.

– Ми проводили тренінги у таких містах, як Канів, Сміла, Чигирин. Згодом до нас стали дзвонити з районів і запрошувати нас до себе, щоб ми провели такі навчання для їхніх депутатів, щоб вони краще працювали. Тому, думаю, ми будемо продовжувати цей проект.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x