В Умані думають, як боротися зі стихійниками

В Умані думають, як боротися зі стихійниками

Питання стихайнох торгівлі лишається актуальним не лише для Черкас, а й для Умані. Там з цього приводу днями міський очільник Олександр Цебрій провів розширену нараду з питань ліквідації стихійної торгівлі в місті, повідомляє прес-служба Уманської міськради.

У нараді взяли участь представники Уманського відділу поліції, податкової інспекції, Держпродспоживслужби, а також торговці, які здійснюють торгівлю легально на ринках та «стихійно» поза їх межами.

Найбільш проблемними місцями стихійної торгівлі в місті є вул. Небесної сотні (біля ринку),вул. Тищика, 8, вул. Європейська, площа Івангородська.

Директор колгоспного ринку, біля якого торгують стихійними, запевняє, що на ринку достатньо місць за прийнятною ціною, запевняє. Вартість 1 пог. м для реалізації сільськогосподарських продуктів становить 5 грн., м’ясо-молочної продукції – 20 грн.

За словами начальника Уманської ОДПІ Володимир Сліпченко, 70% торговців, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях, не зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності і, відповідно, не сплачують податки до міського бюджету.

На нараді створили робочу групу для вирішення питання розміщення торгівлі в спеціально відведених місцях, до якої увійшло 9 ініціативних представників торгівлі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x