Сесія Черкаської облради провалилася

Сесія Черкаської облради провалилася

Після того, як депутати відмовилися підтримати пропозицію «Свободи» проголосувати за звернення до Президента, Прем’єр-міністра та Уряду щодо перегляду тарифів, робота в залі була практично зірвана. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Нагадаємо, депутати підтримали звернення, внесене ВО «Черкащани» до Кабміну щодо перегляду тарифів.

Юрій Ботнар з місця обурився тим, що свого часу звернення свободівців до Глави держави з приводу підвищених тарифів підтримки серед депутатів не отримало. Очільник фракції «Свобода» заявив, що рада голосує лише за політичні питання, а пропозиції від опозиційних фракцій ігнорують. «Повертаються часи Тулуба!» – вигукнув політик.

Голова облради Олександр Вельбівець заявив, що криза на засіданні створена штучно і попросив Юрія Ботнара припинити піар.

Депутати неодноразово намагалися перейти до порядку денного, голова облради пропонував провести перерву, але жодні дії до результативності не привели.

Зрештою, сесійну залу демонстративно залишила партія ветеранів Афганістану і фракція «Черкащани».

У залі залишилося 38 депутатів. За словами голови облради Олександра Вельбівця, цього недостатньо для проведення засідання.

З урахуванням того, що не вдалося налагодити конструктивну роботу, було прийнято рішення про припинення сесії. Друге пленарне засідання попередньо перенесли на 23 червня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x