У Черкасах триває чемпіонат України з триатлону

У Черкасах триває чемпіонат України з триатлону

Близько двохсот юних спортсменів з усієї України завітали до нашого міста, де вже традиційно влітку проходить чемпіонат України з триатлону. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

У відкритті змагань взяли участь заступник міського голови Ігор Коломоєць, начальник управління молоді і спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, голова обласного Національного олімпійського комітету Андрій Більда, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Марина Бакланова, заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин, начальник управління у справах сім’ї молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Ольга Сисоєва та начальник відділу фізкультури і спорту Олександр Гаврилов.

Головний суддя змагань – наш земляк, майстер спорту міжнародного класу та член збірної команди України з триатлону Олексій Сюткін.

Стартували першими 45 учасниць за двома віковими категоріями – 1999-2000 року народження та 2001 року народження. Учасники долали відстань на воді, на велосипеді, а потім бігли дистанцію вулицею Гагаріна та Замковим узвозом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x