Через негоду були перекриті деякі автошляхи на Черкащині

Через негоду були перекриті деякі автошляхи на Черкащині

19 червня у Монастирищенському районі дерево, яке не витримало поривів шквального вітру та сильного дощу, впало на проїзну частину вулиці Дружби Народів в селі Княжики. Внаслідок цієї події було повністю перекрито автомобільний рух. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Рятувальники чергового караулу пожежно-рятувальної частини Монастирищенського району, які оперативно прибули на місце події, розрізали стовбур та звільнили звільнили проїзну частину дороги.

Аналогічні випадки падіння дерев із перекриттям автошляхів та пошкодження повітряних ліній електромереж, спричинені шквальними поривами вітру сталися також у Черкасах на бульварі Шевченка та селищі Катеринопіль, де було перекрито вулицю В’ячеслава Чорновола.

Через негоду були перекриті деякі автошляхи на Черкащині
Через негоду були перекриті деякі автошляхи на Черкащині Також падіння дерев частково обмежили рух транспорту на автошляхах «Сміла – с. Мала Смілянка – Новомиргород» та «Канів – Київ», відповідно у Смілянському та Канівському районах.

Ускладнення автомобільного руху були усунуті, після того, як чергові караули місцевих пожежно-рятувальних частин що прибули на місце події, за допомогою інженерного обладнання звільнили автошляхи від залишків дерев.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x