Прокуратурі Черкащини – 60 років

Прокуратурі Черкащини – 60 років

Із цим святом 5 лютого працівників та ветеранів органів прокуратури привітали голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб та голова обласної ради Валерій Черняк. За успішне виконання службових обов’язків та з нагоди 60-річчя утворення прокуратури Черкаської області Сергій Тулуб нагородив ветеранів прокурорської служби почесними відзнаками та грамотами облдержадміністрації. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

– Пройдений вами шлях був непростим, як і в цілому для країни. Змінювалися політичні системи. Змінювався основний закон. Створювалося законодавство Української незалежної держави. І всі ці випробування лягли на ваші плечі. І сьогодні час ставить перед нами нові іспити, які, сподіваюся, ви складете достойно, – сказав Сергій Борисович. – Заполітизовану і розбалансовану правову систему держави треба негайно, невідкладно виправляти. Саме на цьому наголошує Президент України Віктор Янукович.

Також Сергій Борисович закцентував увагу на значенні відновлення довіри людей до діяльності органів влади, в тому числі й до правоохоронних структур.

– Такі ганебні явища, як невиплата заробітної плати, тіньові доходи, корупція мають бути рішуче і жорстко викорінені з нашого суспільства, – зауважив очільник області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x