У Корсунь-Шевченківському затримали дачного крадія

У Корсунь-Шевченківському затримали дачного крадія

Потерпілий навідався до свого дачного володіння, натомість виявив, що його обікрали. Чоловік відразу звернувся в поліцію. Майже через добу правоохоронці встановили причетних до крадіжки. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся 65-річний місцевий житель. Потерпілий розповів, що невідомі обікрали його дачу. Чоловік приїхав навідатись до свого будинку у селі та виявив збиті замки на дверях оселі, а зсередини приміщення викрадено все майно, що малу хоч якусь цінність. Зловмисники викрали два гумових човна, дві рибальські сітки, телевізор, електродрель та насос. Крадії також поцупили з клітки двох кролів.

Від місцевих правоохоронці дізналися, що днями один чоловік пропонував купити в нього речі, які за описом та переліком були схожі на викрадені. Поліцейські встановили його особу: ним виявився 39-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель. Поліцейські, які навідалися до нього за місцем проживання, виявили на його подвір’ї частину викрадених речей потерпілого. Іншу частину майна, як з’ясувалося, зловмисник вже встиг продати. Також стало відомо й те, що до крадіжки причетний його 26-річний товариш.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x