Черкаський майор готує молодь до війни на боці терористів

Черкаський майор готує молодь до війни на боці терористів

Прокуратура області за наслідками спеціального досудового розслідування, яке здійснювалося СВ УСБУ в Черкаській області, затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Черкаси за фактом вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Встановлено, що чоловік з лютого 2015 року по теперішній час, перебуваючи на тимчасово окупованій території України, бере активну участь у діяльності терористичної організації «Луганська народна Республіка» та маючи військове звання майор, здійснює військову підготовку молоді для послідуючої участі в збройному опорі правоохоронним органам і Збройним силам України в складі незаконних збройних формувань терористичної організації «Луганська народна Республіка».

На сьогодні обвинувачений переховується від слідства й суду на тимчасово окупованій території України.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п\’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x