Черкаські рятувальники відзначили День Конституції

Черкаські рятувальники відзначили День Конституції

24 червня, напередодні дня відзначення 20-річниці прийняття Конституції України, в актовій залі Управління ДСНС в області пройшли урочисті збори. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Звертаючись до колективу із вітальним словом, начальник Управління ДСНС в області Генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь зазначив:

– Конституція України – основне джерело права, яке гарантує усім громадянам права та свободи, наближує Україну до країн з розвинутою демократією.

Після перегляду спеціального тематичного фільму, присвяченого історії Української Конституції, значна група рятувальників «За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди відзначення 20-ої річниці Конституції України» була заохочена правами Керівництва Управління а також різноманітних органів виконавчої влади.

Відповідно до Наказів Державної служби України з надзвичайних ситуацій чергові спеціальні звання отримали офіцери старшого та середнього начальницького складу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x