Автопілоти змагалися у Каневі

Автопілоти змагалися у Каневі

14 автопілотів із Києва, Черкас, Сміли, Корсунь-Шевченківсього та інших міст України учора з’їхалися до Канева. Усе – щоб позмагатися у відбірковому етапі Кубка Автомобільної федерації України зі слалому. Про це «Новій Добі» повідомляє власний кореспондент.

– Це один із етапів національних змагань із автомобільного слалому, відбірковий тур, – зазначає представник ФАУ, керівник автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко. – Особливіть цього року в тому, що до фіналу просто так не можна потрапити. Обов’язково потрібно показати себе якнайкраще на відбіркових змаганнях. Фігуру для заїздів ми цього річ ускладнили, потрібно використовувати задній та передній привід, а також в одному моменті – прискоритися.

Участь у перегонах, за словами Андрія Яроменка, взяли досить сильні спортсмени, професіонали, що постійно у цьому спорті і досягають високих результатів на інших заїздах. До цього вже відбулися попередні етапи у Харкові, Івано-Франківську та Києві. Далі на екстремальних кермувальників чекає лише етап у Львові, що відбудеться за місяць , і фінал у Черкасах. Його планують провести 22 жовтня.

Змагання відбувалися посеред центру Канева. Розпочали перегони із кваліфікаційних заїздів, в старт перегонам дали вже пообіді. Роздзинкою відкриття авто слалому стали шалені перегони на старих «Запорожцях».

Більше фото драйвових і швидкісних змагань – у фоторепортажі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x