У Черкасах троє чоловіків загинули у каналізаційній ямі

У Черкасах троє чоловіків загинули у каналізаційній ямі

28 червня о 13:52 зі станції «швидкої допомоги» до служби порятунку «101» надійшла інформація про трьох чоловіків, яких без ознак життя виявили в каналізаційній ямі на території приватного домоволодіння на вулиці Грибоєдова. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Ще до прибуття на місце події рятувальники передбачали, що надзвичайна ситуація пов’язана із впливом газу метан. Саме через нього зазвичай і страждають люди, які нехтують вимогами безпеки, спускаючись до таких технічних споруд. Інформація, яку вдалось зібрати вже на місці події, підтвердила попередню оцінку ситуації рятувальниками.

Надзвичайна подія сталася в каналізаційному колекторі приватного будинку. 58-річний господар будинку вирішив прочистити його самостійно, не вдаючись до допомоги відповідних служб.

Коли він спустився вниз і вдихнув пари метану, то йому стало зле і він втратив свідомість. Аби допомогти потерпілому, на дно споруди спустився його 56-річний шурин. Навіть не встигнувши надати допомогу потерпілому, він також втратив свідомість і впав поруч із родичем. На крики про допомогу, на подвір´я прибіг 30-річний сусід. Побачивши, що відбувається, він слідом за потерпілими спустився в колектор і також отруївся метаном.

Рятувальники, розуміючи небезпеку та підступність газу, аби дістати тіла непритомних чоловіків, вимушені були працювати у спеціальних захисних костюмах та протигазах.

Упродовж чотирьох хвилин потерпілих підняли на поверхню та передали до рук лікарів швидкої допомоги. На жаль, попри всі зусилля медиків, повернути до життя чоловіків не вдалось.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x