Молодь УДПУ одержала почесні нагороди

Молодь УДПУ одержала почесні нагороди

З нагоди Дня Конституції та Дня молоді молодь Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини одержала відзнаки.
За особливі заслуги у розбудові молодіжної політики в Черкаській області сертифікат на отримання премії отримала заступник голови студентської ради при Черкаській обласній державній адміністрації, заступник голови студентської ради УДПУ імені Павла Тичини, організатор Всеукраїнського проекту «Мистецький фронт» Юлія Похолюк. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Грамотами Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації за діяльну участь в реалізації державної молодіжної політики нагороджені: заступник декана з виховної роботи факультету соціальної та психологічної освіти, викладач психології Ольга Мазур; заступник декана з виховної роботи факультету фізичного виховання, викладач кафедри спортивних дисциплін, член консультативно-дорадчого органу виконавчого комітету з питань молодіжної політики – Молодіжного виконавчого комітету Максим Килимистий.

Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за творчий підхід та розвиток культури серед молоді з нагоди Дня Конституції та Дня молоді нагороджений старший викладач кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв, керівник народного аматорського ансамблю народного танцю «Яворина» Сергій Куценко.

Колектив університету вітає активну та ініціативну молодь, діяльність якої спрямовується на успішний розвиток вишу та забезпечення його високого рейтингу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x